GaitLine

Gaitline’s ambition er at udvikle verdens bedste sko til det gående og stående menneske. Skoen er baseret på den patenterede ‘Sensory Gaitline Technology’, en sålopbygning, der optimerer vægtfordelingen på foden når man står og når man går. Skoen ombefatter også SGL sålen der guider dine fødder gennem hvert et skridt, og hjælper dig med at opnå maksimal justering mellem gang og krop.

Forkerte bevægelser med foden udløser forskellige skader og smerter i selve foden. Men forkerte bevægelser i foden udløser også en negativ kædereaktion fra foden til hovedet. Uhensigtsmæssige fodrotationer igangsætter rotationer i ankel, underben, lår, bækken og rygrad. Adskillige videnskabelige rapporter giver udtryk for, at næsten 70% af alle muskel- og skeletmæssige skader i knæ, hofter, bækken og rygrad opstår på grund af forkert bevægelse af foden.

Konklusionen i rapporterne er klar:
“Den bedste måde at løse disse muskel- og skeletmæssige problemer på er formodentlig at genetablere en korrekt fodfunktion.”
Kom og se og prøv skoene i klinikken.

Vi fører et udvalg af sko i klinikken. Hvis du -mod forventning- ikke finder den model du har brug for, bestiller vi den gerne hjem.

Der er 14 dages returret mod forevisning af gyldig kvittering. Varen skal afleveres ubrugt og i original ikke beskadiget emballage.

UKORREKT BEVÆGELSE​

En indadvendt fod

 

Fører ofte til overbelastning af fodens svang

 

Fremkalder en negativ reaktion fra din fod – gennem benet

 

Resulterer i en række muskel og skelet mæssige problemer i din krop

KORREKT BEVÆGELSE​

Naturlig fodposition

 

Forstærker en balanceret fod

 

som resulterer i optimal benjustering

 

og kropssymmetri